Quiet songs, Marit Kristine Risnes/Lars Rosvoll

Quiet Songs fremførast av dei internasjonalt anerkjende utøvarane Marit Kristine Risnes, sopran og Lars Rosvoll, gitar.
Rogaland fylkekommune, Sandnes kommune og Fond for utøvende kunstnere har gjeve Marit Kristine Risnes og Lars Rosvoll bekrefting på, og anerkjenning for sin kunstneriske kvalitet.

Marit Kristine er frå Voss og har sangstudier frå Noreg, Mozarteum i Salzburg og utøvende diplom-utdannelse som solist for konsert og opera fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin. Deretter fyllde opptak i agenturet ZBF og utøvande karriere i Tyskland med engasjement ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater,Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspilling med Mitteldeutscher Rundfunk. I Noreg deltek ho på kammerkonsertar, opera, konsertar og er solist i NRK2’s «Salmeboka minutt for minutt».

Lars Rosvoll (gitar) har utøvande musikkutdanning frå Noreg, Tyskland og USA.  Som student vann han fleire prisar i internasjonale gitarkonkurransar, mellom anna førsteprisar i ”International Guitar Competition in Gevelsberg” (Tyskland) og “Sholin Guitar Competition”(USA).  Han har også helde prestisjetunge stipend som Fulbright og RWE-Stiftung award. Frå 2007–2012 tok Lars doktorgrad i klassisk gitar og musikkteori ved University of Arizona, der han også underviste bachelorstudentar i klassisk gitar.  Til dagleg underviser Lars ved Griegakademiet i Bergen og kulturskulen i Stavanger, og er i tillegg til utøvande og pedagogisk verksemd styreleiar og organisator av Norsk gitarfestival.